Hjalmer


 

Den 24-årige fynbo debuterede i februar 2017, og siden da er det gået stærkt for Hjalmer der har fået sunget sig ind i vores hjerter med hans folkelige melodier og karakteristiske stemme. Flygtige forelskelser, op og nedture, og udfordringerne ved at blive voksen er hyppige omdrejningspunkter i Hjalmers sangskrivning, og sangene fremstår overbevisende. På den nyeste single ”Koldt” har melankolien overtaget, fortæller sangeren.

”Da vi skrev sangen, forestillede vi os at køre i en åben gammeldags sportsvogn i Californien, imens solen gik ned. Alene med sig selv og alene med tankerne om ens liv. Alt der har været, og alt der kommer. Og imens man cruiser afsted, slipper man det hele. Man er på vej væk fra noget og hen imod noget andet. Men man kigger sig omkring og tager hele turen med, og nyder samtidig solens sidste stråler, for man ved aldrig, hvornår den dukker op igen”

Og der er meget mere musik på vej fra Hjalmer, som er på vej med sit første fuldlængdealbum.

Når han træder ind på scenen, er den unge sangskriver i sit rette element, og her er han da også blevet rost meget for både sit nærvær og publikumstække. Det har ført til, at han til årets Danish Music Awards er nomineret i kategorien ’Årets Nye Danske Livenavn’.

Sidste år indtog Hjalmer radiohitlisterne med debutsinglen ”Hjem Til En Anden”, der inden længe blev fulgt op af ep’en Skabt Til At Være Ung. I februar spillede han for fulde huse på landets spillesteder, og efterfølgende drog han på en lang sommer turné, som blandt andet bragte ham forbi Roskilde Festival og SmukFest.