Ude af Kontrol


 

UDE AF KONTROL har skabt et paradigmeskifte i dansk musik - nu står trioen klar med deres største og vildeste show hidtil!

Englando, Balken og Munken har de seneste år skabt en bølge af hits og opnået mere end 150.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af ingen support fra streaming-tjenesterne har Ude Af Kontrol haft 3 singler i Top 50 på Spotify på samme tid i 2019, hvoraf singlen ‘næ’ havde en flot 5. plads!!

Det bliver hele tiden næste niveau for den opfindsomme trio som inviterer indenfor i deres vilde univers. Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og det er ikke unormalt at en UAK koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum. Senest på Stjernescenen, Smukfest 2019 blev Ude Af Kontrols koncert sat på pause af Adam Duvå Hall inden drengene fik lov til at gennemføre festen.

Ude Af Kontrols farverige energi blev også forløst på Plænen i Tivoli, som i øvrigt er den mest besøgte Fredags Rock koncert i 2019 med over 22.000 gæster, kun overgået af Tom Jones. Hits på stribe, tre meter høje LED-robotter, røg, konfetti, vilde tekster og eksplosiv energi er kun en del af opskriften som UAK vil vælte Danmark med i 2020.