Skip to main content

Ten Beers After

Da unge dygtige musikere mødte ældre, erfarne og rutinerede musikere og det hele blev krydret, med ny og ældre sound af rock – blues – country og lidt pop, ja, så opstod det velspillende og altid veloplagte danseorkester TEN BEERS AFTER.

Når de gode hits lige fra 50’erne og op til i dag bliver spillet med en stor energi og spilleglæde, som kan mærkes langt ud over scenekanten, så rocker folk med på numre lige fra – Tina Turner – ZZ Top – Gasolin – Shubidua – Eric Clapton – Bamse og til Volbeat med flere. Ja, endda et par egne numre er det også blevet til.

TEN BEERS AFTER har eksisteret siden 2016. Med musikere og Sangerinden Lena i forgrunden, leverer de musik til by-, hal-, firma- og privatfester, samt på caféer, bodegaer og festivaler i hele Danmark.

Da TEN BEERS AFTER har rødder i bands som Piledriver, Mama og Lukkerne, Loud ‘N’ Proud, Chaps and Boots og mange flere, har bandet lang erfaring med live musik.

TEN BEERS AFTER kan høres på Youtube (søg på Ten Beers After Danmark) samt på deres hjemmeside www.tenbeersafter.dk eller på siden Ten Beers After på Facebook.

TEN BEERS AFTER består af:

Lena Andersen – Vokal
Kjeld Hansen – Keyboard/kor
Nicklas Hylleberg – Bass/Guitar/kor
Joakim Ernst – Guitar/Bass/kor
Steen Hoffmann – Trommer/kor