Skip to main content

Kontantløs festival

Haslev Festdage bliver kontantløs i 2024

Som noget nyt bliver Haslev Festdage kontantløs, ligesom mange andre festivaler også har valgt at gøre. Det er derfor ikke muligt at betale med kontanter i festivalens barer og boder. Dette tiltag vil være med til at sikre en hurtigere betjening, samt større tryghed blandt vores frivillige.

Hvordan kan jeg så betale?

Alle vil kunne bruge enten et betalingskort eller kontaktløs betaling (betaling med ur eller telefon). Haslev Festdage tager bl.a. imod følgende gængse betalingsmuligeder: Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, Apple Pay, Google Pay med flere.

Det er desværre ikke muligt at betale med MobilePay.

Få kontanter indsat på et kort eller chiparmbånd

Selvom Haslev Festdage går kontantløs, er det dog stadig muligt at bruge kontanterne. Du har mulighed for at få indsat dine kontanter på et værdikort eller et armbånd med chip, som du kan betale med i vores barer og boder på festivalpladsen.

Henvend dig i billetvognen ved indgangen og få indsat det ønskede beløb på et værdikort eller armbånd. Her kan du også tanke op, hvis det bliver nødvendigt.

Tilbagebetaling af restbeløb

Har du stadig penge tilbage på dit værdikort eller armbånd når festivalen er slut, kan restbeløbet tilbagebetales enten som kontanter eller på betalingskort. Dette sker også i billetvognen under festivalen.

Der vil også være mulighed for tilbagebagebetaling i 14 dage efter festivalen. Dette sker på Bykroen i Haslev efter aftale. Skriv til Frank på frank@haslevfestdage.dk for at aftale nærmere.
Når de 14 dage er gået, er der ikke længere mulighed for tilbagebetaling.

Du kan også vælge IKKE at få overført et eventuelt tilbageværende beløb fra chipkortet. Dermed støtter du Haslev Festdage.

Tilbagebetaling

Kontakt Frank på frank@haslevfestdage.dk for at aftale nærmere omkring tilbagebetaling på Bykroen.

Du kan benytte dig af dette 14 dage efter festivalen.